Natiunea MMA

Dana White: UFC ii face o favoare lui St Pierre la lupta cu Nick Diaz
18/12/2012

Nu putini au fost specialistii din artele martiale mixte care s-au revoltat la anuntul oficial al luptei dintre regele categoriei semi-mijlocii, Georges St Pierre, si Nick Diaz, care a fost invins in ultima sa lupta si care e actualmente suspendat vreme de un an de zile pentru consum de marijuana. Si asta dupa ce doar cu o luna in urma, chiar Dana White il numea pe Johnny Hendricks drept principalul pretendent la titlu.

Se pare ca pana la urma, corectitudinea in organizarea luptelor lasa locul interesului de afaceri, pentru ca o lupta St Pierre vs Diaz, la fel ca si confruntarea dintre Jon Jones si Chael Sonnen, va vinde multi mai multe pay-per-view-uri decat o lupta St Pierre vs Hendricks.

Conform ultimelor declaratii ale lui Dana White insa, UFC nu avea de gand sa puna in scena St Pierre vs Diaz. Singurul motiv pentru care cei doi vor lupta in cele din urma este dorinta campionului categoriei semi-mijlocii de a il intalni pe Diaz, si faptul ca organizatia americana ii datora o favoare.

"Omul asta nu a cerut nimic niciodata" a spus White despre St Pierre. "E un campion extraordinar, face tot ce ii cerem si ne-a cerut o favoare. Vrea sa lupte cu Diaz. Si nu se poate spune ca oamenii nu vor sa vada lupta asta. Nu UFC-ul a facut asta, campionul a facut. El l-a provocat pe Diaz."

Ca o veste buna pentru Hendricks, White a spus ca daca il invinge pe Jake Ellenberg la UFC 158, va primi dreptul de a il provoca pe campion.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA