Natiunea MMA

Dana White: UFC e tot mai aproape de organizarea unei Cupe Mondiale a The Ultimate Fighter
03/11/2011

UFC isi continua expansiunea la scara mondiala intr-un ritm ametitor, semnand recent un contract de televiziune cu canalul Globo din Brazilia si planuind o gala de mari dimensiuni pentru luna februarie in Japonia. Dar conform declaratiilor presedintelui UFC, acesta e doar varful icebergului.

La teleconferinta de presa de ieri, White a discutat despre mai multe planuri ale UFC, inclusiv organizarea unei Cupe Mondiale a The Ultimate Fighter care i-ar luat pe castigatorii turneelor de calificare din intreaga lume si i-ar pune fata in fata, pentru a il gasi pe cei mai buni dintre ei.

Ideea nu e una noua, Dana lansand-o cu ceva timp in urma, si chiar daca punerea ei in practica va mai lua ceva timp, primii pasi in aceasta directie se fac acum. O intelegere pentru prima editie internationala a TUF, in Brazilia, a fost deja semnata, iar productia lui va incepe undeva in prima parte a lui 2012.

"Se raspandeste ca focul in intreaga lume" a spus White. "Nu e nici o tara din lume de unde sa nu poti lua un luptator de top. Cred ca ne-am descurcat de minune in gasirea si dezvoltarea acestor tinere talente."

Desigur, pentru a putea organiza o Cupa Mondiala, UFC mai are de facut editii ale TUF si in alte tari. Iar urmatoarele tinte sunt Filipine, Canada si Marea Britanie.

"Suntem tot mai aproape de acest vis al meu, pe care il am de cativa ani."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA