Natiunea MMA

Dana White: Tito Ortiz pleaca din UFC daca pierde in fata lui Nogueira
25/01/2011

Tito Ortiz poate urca pentru ultima data in cusca in noaptea in care il va intalni pe Rogerio Noguiera la UFC Fight Night 24 din luna martie.

Fostul campion al categoriei semi-grele este intr-o situatie in care trebuie sa invinga, conform presedintelui UFC, Dana White. Are acum o serie de trei infrangeri consecutive si a pierdut patru din ultimele sale cinci lupte, in timp ce al cincelea meci a fost declarat egal.

"Tito trebuie sa castige aceasta lupta ca sa ramana in UFC" a spus White la conferinta de presa de dupa gala "Fight for the Troops 2" de sambata seara.

"Daca pierde lupta, probabil ca se va retrage."

Oponentul sau are o palmares de 2-1 in UFC, dar nu a aratat prea bine in aceste lupte. Nogueira s-a chinuit impotriva lui Jason Brilz, desi acesta a fost un inlocuitor de ultim moment care era de asteptat sa piarda rapid in fata fostului star al PRIDE.

Noguiera a pierdut prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui Ryan Bader la UFC 119. Nu si-a gasit locul intre luptatorii de top ai categoriei semi-grele, iar o infrangere in fata lui Ortiz ar fi dezastruoasa, desi numele sau ar putea sa ii mai ofere inca o sansa de a isi reface imaginea chiar si in acest caz.

Sursa: www.fightersonlymagazine.co.uk




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA