Natiunea MMA

Dana White: Stiu cu siguranta ca Georges St. Pierre se va intoarce in UFC
14/03/2014Johny Hendricks si Robbie Lawler se lupta pentru titlul fostului campion al categoriei semi-mijlocii Georges St Pierre, care a parasit UFC-ul de buna voie. Conform lui Dana White, castigatorul acestei confruntari doar va tine locul “cald” pana se va intoarce St-Pierre.

Cu toate ca White sustine ca nu a discutat cu St-Pierre despre intoarcere, este sigur ca este doar o chestiune de timp pana acest lucru se va intampla.

St-Pierre a dezvaluit recent motivul pentru care a ales sa isi intrerupa cariera. Se pare ca alegerea a fost datorita tulburarii obsesiv-compulsive de care sufera. In plus, au fost mentionate si testele antidopping ale UFC-ului. White refuza acest argument, fiind convins ca pauza lui St-Pierre a fost luata din motive personale.

“Nu acesta e motivul pentru care a plecat”, a declarat White. “Nu a plecat din cauza TRT, sau a altor chestii de genul. El a avut probleme personale ce trebuiau rezolvate. Multe lucruri au fost exagerate aici. Am vorbit cu el impreuna cu Lorenzo Feritta in seara dinaintea plecarii si ne-a spus motivul”.

Sambata, White va pune centura categoriei semi-mijlocii UFC in jurul altcuiva pentru prima data din Aprilie 2008. Unul dintre avantajele plecarii lui St-Pierre este acela ca acum divizia are usile deschise pentru alti luptatori, ceea ce genereaza mult entuziasm in randul fanilor.

White este de acord, dar in acelasi timp isi doreste sa castige cat de multi bani.

“E placut ca Georges St-Pierre sa fie plecat?”, a intreabat White. “Nu as putea spune ca e foarte bine fara el, dar cand se va intoarce, va fi o lupta interesanta intre el si cel care ii ocupa tronul provizoriu.”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA