Natiunea MMA

Dana White: Stadionul de fotbal din Rio de Janeiro va fi gazda luptei Silva vs Sonnen 2
22/03/2012

Mult anticipata lupta dintre Anderson Silva si Chael Sonnen va avea loc pe Stadionul de Fotbal din Rio de Janeiro, conform ultimei declaratii a lui Dana White, din timpul conferintei de presa pentru UFC 149, in Calgary, Alberta, Canada. El a mai adaugat ca se asteapta la nu mai putin de 80.000 de spectatori pentru acest eveniment.

Desi nu a specificat inca exact care stadion din localitate le va fi gazda, surse apropiate de promotia americana au confirmat ca gala va acea loc pe 16 sau 23 iunie.

Initial, Silva vs Sonnen 2 urma sa se desfasoare in Sao Paulo, dar organizatia americana a avut dificultati in a rezerva o locatie pe masura in orasul brazilian, si a decis sa revina la Rio pentru a treia oara in zece luni.

In episodul de marti al UFC Tonight, de la FUEL TV, Sonnen a declarat insa ca el nu a semnat inca un contract pentru aceasta revansa.

Este de asteptat ca pe acelasi fight-card sa se desfasoare lupta Vitor Belfort vs Wanderlei Silva 2, finalele The Ultimate Fighter Brazil si Fabricio Werdum vs Mike Russow.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA