Natiunea MMA

Dana White: Revansa intre Jon Jones si Alexander Gustafsson e deja in lucru
23/09/2013Presedintele UFC Dana White a declarat in cadrul conferintei de presa de dupa lupta UFC 165 ca toata lumea este interesata de o revansa intre cei doi.

Contestatarul Glover Teixeira nu vrea sa fie prins la mijloc intre Jon Jones si Alex Gustafsson.

Din nefericire pentru Teixeira, chiar daca i s-au promis sanse la titlu, dupa ce l-a infrant pe Ryan Bader la inceputul acestei luni, o confruntare intre Jones si Gustafsson este in lista prioritatilor in acest moment.

Acestia au fost spitalizati dupa confruntarea avuta, si e posibil ca ranile suferite sa persiste o buna perioada de timp dupa externare.

“Trebuie sa asteptam cateva saptamani pentru a vedea cum va fi si ce ne dorim pentru viitor. Trebuie sa stim cum se simt cei doi. Sa ne dam seama ce nu e bine, si sa pornim din acel punct. Dupa ce treci prin ce au trecut ei, nu mai vrei sa auzi de confruntari o buna perioada de timp. Trebuie sa ii lasi sa se vindece. Sa petreaca putin timp cu familia, sa simta din nou nevoia arzatoare de a intra in cusca.”, a declarat White celor din presa.

Multi oamenii de pe mapamond isi doresc sa vada partea a doua a acestei povesti, mai ales din moment ce multi considera ca victoria lui Jones nu a fost unanima.

“Nu spun ca se va intampla in curand. Nu cred ca suntem in aceasta pozitie. Da, oamenii probabil sunt dornici de o noua confruntare, dar nu sunt in postura de a promite o revansa in acest moment. ”, a declarat White.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA