Natiunea MMA

Dana White: Revansa dintre Werdum si Velasquez se amana
08/09/2015Indiferent de cine se va afirma in cadrul categoriei grele ca prentendent la titlul UFC, va mai avea de asteptat.

Organizatia americana a anuntat deja ca Velasquez va primi dreptul de revansa in fata lui Fabricio Werdum, dar se pare ca acest lucru nu se va intampla in 2015.

"Din pacate, in divizia grea e o situatia incurcata acum" a spus Dana White in conferinta de presa de dupa gala de sambata. "Lupta (pentru titlul greilor) nu se va intampla pana in martie. Sa vedem cum evolueaza lucrurile si vom porni de acolo."

Werdum l-a invis pe Velasquez prin submisiei in runda a treia la UFC 188 in Mexico City din 13 iunie, dar "Vai Cavalo" nu va fi gata sa isi apere titlul in acest an.

Chiar daca lupta de samabata seara dintre Arlovski si Mir nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor publicului sau ale lui Dana White, cei doi au primit respectul sefului UFC pentru efort.

"Pentru ca cei doi sa faca inca ce fac, e impresionant. Nu cred ca lupta din seara asta a fost ce astepta toata lumea, dar uneori nu primesti exact ce iti doresti"

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA