Natiunea MMA

Dana White: Revansa dintre Chris Weidman si Anderson Silva Las Vegas pe 28 Decembrie la UFC 168
15/07/2013Dupa cateva indoieli si speculatii, ca si o serie de declaratii contradictorii din partea tuturor partilor, o data si un loc au fost stabilite pentru revansa dintre Chris Weidman si Anderson Silva.

Presedintele UFC Dana White a anuntat sambata prin intermediul ESPN SportCenter ca lupta va avea loc in 28 Decembrie la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Evenimentul, care se presupune ca va fi UFC 168, va include si o confruntare intre Ronda Rousey si Miesha Tate in co-main event-ul serii.

Dupa 16 victorii consecutive in Octogon, incluzand 10 aparari ale titlului de la categoria mijlocie, Silva a fost invins de Weidman in confruntarea din Main Eventul UFC 162. “The Spider” a fost facut TKO in cea de-a doua runda. Imediat dupa lupta, Silva nu parea sa fie interesat de o remiza, dar se pare ca s-a razgandit.

“Imediat dupa lupta, Anderson Silva a uitat cum e sa pierzi”, a spus White celor de la ESPN. “Nu a pierdut niciodata in UFC. A doborat toate recordurile pe care le aveam. Anderson este motvat si isi vrea centura inapoi”.

In stilul sau caracteristic si cu engleza sa destul de saraca, Anderson Silva a spus "I back" la prima sa reactie publica dupa confirmarea oficiala a confruntarii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA