Natiunea MMA

Dana White: Jose Aldo refuza sa lupte cu Anthony Pettis
25/02/2013

Conform presedintelui UFC Dana White, campionul categoriei pana Jose Aldo incearca sa joace cartea lui Anderson Silva. In cadrul conferintei de presa de sambata dupa meciul din UFC 157, White a declarat ca Aldo refuza sa isi apere tronul in fata oponentului mandatat UFC.

Din nefericire pentru Aldo, White isi joaca rolul de sef, mentionand astfel ca Jose Aldo se va lupta cu oricine ii va spune, in consecinta sa se pregateasca pentru Anthony Pettis.

“Jose Aldo a spus ca nu va lupta cu Pettis”, a mentionat White. “Refuza categoric sa lupte cu acesta. Considera ca nu e demn de sansa la tron.”

“Lupta aceea va avea loc” a declarat White. “Aldo se va lupta cu Pettis, sau nu va fi un final fericit”
Silva a pornit acest trend dupa ce a refuzat sa ii garanteze lui Chael Sonnen o remiza. In acel caz White a avut ultimul cuvant de spus, aranjand cea mai asteptata lupta din istoria MMA-ului intre Silva si Sonnen in Iulie anul trecut.

Aldo a avut 15 victorii consecutive, incepand in Mai 2006. Dupa ce a urmarit lupta in care brazilianul si-a aparat coroana in fata lui Frankie Edgar in cadrul UFC 156, Pettis, care si-a castigat sansa de a lupta pentru titlul la categoria usoara cu o saptamana inainte, i-a trimis un mesaj lui White, cerandu-i posibilitatea de a lupta cu Aldo.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA