Natiunea MMA

Dana White: Jon Jones va primi dreptul de a lupta pentru centura la revenirea sa in UFC
21/05/2015Din cauza problemelor cu legea pe care le are Jon Jones, luptatorul american a pierdut centura categoriei semi-grele a UFC. Dar cand si daca va reveni in activitate, va primi o noua sansa la titlu.

Intr-o emisiune TV de aseara, presedintele UFC Dana White a raspuns categoric la aceasta intrebare.

"Revine direct intr-o lupta pentru titlu" a spus White. "Nu a stat in varf la fel de mult ca Anderson Silva, dar e cel mai dominant campion pe care l-am avut. Daca va uitati la galeria durilor din divizia semi-grea, prin toti a trecut el, ca un cutit fierbinte prin unt. Oricand isi pune problemele in ordine, poate veni inapoi si lupta pentru titlu."

Jones este acuzat de fuga de la locul unui accident in urma caruia au existat raniti, in Albuquerque, New Mexico din 26 aprilie. Ca urmare a acestei stari de fapt, i s-a retras centura de campion. El trebuia sa isi apere tilul in fata lui Anthony Johnson la UFC 187 in Las Vegas, dar locul sau va fi luat de catre Daniel Cormier intr-o confruntare care va decide noul detinator al centurii.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA