Natiunea MMA

Dana White: Gilbert Melendez, campion al Strikeforce, va face in curand trecera in UFC
02/10/2011Se pare ca inca un star al Strikeforce va face trecerea in UFC in perioada imediat urmatoare. Dana White a declarat recent ca starul categoriei usoare, Gilbert Melendez, se va muta in cea mai mare promotie de MMA a lumii cat de curand.

"Vrem sa il aducem pe Gilbert melendez in UFC si ne gandim la modalitate in acest moment... Il vom aduce aici cat de curand. Incercam sa il aducem chiar acum."

"E posibil ca el sa primeasca sansa de a lupta pentru titlu imediat. Chestia e ca divizia asta de greutate e foarte aglomerata. Si de obicei dureaza pana cineva primeste o sansa la titlu."

Desi trecerea nu s-a perfectat inca, Melendez e foarte interesat de acest lucru.

"E foarte bine ca bossul ma vrea in UFC, pentru ca e in mod sigur o mutare foarte buna pentru mine. Ar fi nevoie de un singur telefon din partea lui Dana White sa las totul si sa vin la UFC. As fi acolo intr-o secunda. Banii nu inseamna mare lucru in acest moment pentru mine. Sunt multumit cu cat primesc in acest moment. Daca mi-ar cere sa vin in UFC si sa lupt pentru acelasi pret, sunt de acord cu asta."

Melendez e undeva intre primii trei luptatori din aceasta divizie de greutate in acest moment in lume, probabil in spatele numarului 1, Frankie Edgar si imediat dupa principalul sau contra-candidat, Gray Maynard. Cei doi se vor intalni saptamana viitoare intr-o lupta contand pentru titlul de campion.

Daca face trecerea in UFC, Melendez va urma calea fostilor campioni Alistair Overeem, si Nick Diaz, care au parasit corabia care se scufunda pe zi ce trece a Strikeforce si au trecut la sora mai mare. Cu siguranta ca decalaratia Zuffa LLC de dupa preluarea Strikeforce, ca aceasta isi va continua activitatea ca si pana acum, nu va mai fi de actualitate in curand.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA