Natiunea MMA

Dana White: Georges St-Pierre are de ales intre Anderson Silva sau Johny Hendricks
19/04/2013
Presedintele UFC Dana White a declarat marti pentru Fox 7 ca va avea o intalnire cu Georges St-Pierre pentru a discuta despre viitorul sau. Acesta a spus ca i-a dat timp suficient pentru a se vindeca dupa victoria asupra lui Nick Diaz din cadrul UFC 158 si acum vor discuta despre confruntarile viitoare.

White i-a dat posibilitatea de a alege intre o lupta cu Anderson Silva, sau Johny Hendricks. Indiferent de decizia pe care o va lua St-Pierre, confruntarea nu va fi mai repede de luna Iulie, din moment ce Silva va trebui sa isi apere titlul de la categoria mijlocie in fata lui Chris Weidman. Acestia se vor infrunta in 6 Iulie in cadrul UFC 162 din Las Vegas, Nevada.

“Daca Georges vrea sa lupte cu Anderson Silva nu il vom putea opri”, a spus White. In cazul unei confruntari cu Silva, e foarte posibil ca St-Pierre sa nu piarda titlul, si chiar daca ar fi asa acesta si-ar lua revansa aparandu-si centura de la categoria semimijlocie.

Se speculeaza de mult o lupta intre Jon Jones vs. Silva pentru aniversarea de 20 de ani, daca s-ar tine in Madison Square Garden. Daca Jones il va infrange pe Chael in 27 Aprilie si Silva va castiga lupta cu Weidman sunt sanse ca White sa-si doreasca o confruntare intre cei doi.

“E o intrebare chiar buna”, a spus acesta cand a fost intrebat in ce directia ar merge daca ar avea aceasta optiune.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA