Natiunea MMA

Dana White: GSP il uraste pe Nick Diaz, si va fi gata sa lupte cu el pana la vara
22/01/2012

Nick Diaz il va intalni pe Carlos Condit intr-o lupta pentru titlul Interim al categoriei semi-mijlocii din UFC pe 4 februarie. Intrebarilor retorice care staruie in mintea multor iubitori de MMA, legate de care va fi urmatorul pas pentru campionul interim, le-a raspuns Dana White care se asteapta ca Georges St Pierre sa lupte cu acesta mai degraba decat crede multa lume.

Dupa gala UFC on FX 1 de vineri seara, White a spus ca GSP e intr-o forma mai buna decat se asteptatu doctorii dupa operatia de la ligamente, si ca e gata sa inceapa pregatirea pentru lupta de unificare a titlurilor undeva in vara. Asta in ciuda declaratiilor lui Georges, care a indicat toamna ca momentul revenirii lui in Octogon.

"Refacerea lui GSP nu putea sa fie mai buna decat e acum" a spus White. "Mi-a trimis poze cu el facand tot felul de miscari pe care doctorii spuneau ca nu le poate face inca....Cred ca va reveni mai repede decat au anticipat acestia."

Asadar, se pare ca cel care va iesi invingator dintre Condit si Diaz va lupta direct cu campionul, si nu isi va apara titlul interim cel putin o data inainte de confruntarea cu GSP, asa cum se parea ca se vor desfasura lucrurile initial. Si chiar daca St Pierre nu poate controla cine va fi acest om, White spune ca sportivul canadian si-ar dori sa lupte cu Diaz.

" Mi-a spus 'Ma rog in fiecare seara cand merg la culcare ca Nick Diaz sa castige aceasta lupta' " a spus White. "Nu l-am vazut pe Georges St Pierre sa urasca pe cineva vre-o data. Dar il uraste pe Nick Diaz. Nu l-am vazut niciodata asa de motivat sa il bata pe cineva cum e cu Nick Diaz."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA