Natiunea MMA

Dana White: Fara indoiala Johny Hendricks merita sansa urmatoare la titlu
21/03/2013

 

Fanii MMA pot sta linistiti, deoarece presedintele UFC Dana White a canfirmat ca Johny Hendricks de la categoria semimijlocie, are o sansa la coroana lui Georges St-Pierre, fara a fi luata in considerare dorinta lui Nick Diaz de a mai lupta cu GSP din nou.

Trio-ul talentatilor luptatori de la 77 de kg au avut parte de actiune sambata seara, cand St-Pierre l-a infrant pe Diaz iar Hendricks l-a invins pe Carlos Condit.

White a declarat in seara de dupa lupta din cadrul UFC 158 despre cererea lui Diaz ca “Nu, nu ar trebui sa aiba o remiza pentru aceasta lupta”. “E fara indoiala ca Johny Hendricks merita urmatoarea sansa la titlu.”

Cu toate ca Diaz a spus ca e posibil sa se retraga chiar si fara a avea o a doua sansa cu St-Pierre, White nu va incerca sa il convinga pe acesta sa se razgandeasca. Cu toate astea, spera ca acesta se va mai gandi  inainte de a lua o decizie.“Nick nu e o pacoste, asa cum ati putea crede. Am avut luptatori care mi-au dat mult mai multa bataie de cap”, a declarat presedintele UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA