Natiunea MMA

Dana White: Dan Henderson vs. Rashad Evans vor lupta sub bannerul UFC
27/02/2013

Daca celor de la UFC impreuna cu Dana White li se va implini dorinta, pretendentii de top ai categoriei semi grea Dan Henderson si Rashad Evans vor lupta in viitorul apropiat, ambii incercand sa isi revina dupa ultimele infrangeri.

Fostul campion UFC de la categoria semigrea, Rashad Evans, si fostul campion Pride FC, Dan Henderson, au in viitor o posibila lupta unul impotriva celuilat.

Presedintele Dana White a dezvaluit in cadrul editiei “UFC Tonight” de pe FUEL TV, ca in viitor e posibila o lupta intre cei de la 93 de kg, dar nu e nimic oficial pana in acest moment, insemnand ca nu sunt cunoscute nici data, nici locul potentialului eveniment.

Henderson a avut o infrangere weekendul acesta din partea lui Lyoto Machida in cadrul UFC 157, din Anaheim, California. “Hendo” s-a luptat peste 15 minute sa il doboare pe “Dragon”, dar brazilianul a reusit sa isi croiasca drumul spre victorie.

Pentru a pune sare pe rana, prietenul si trainerul personal a lui Henderson, Chael Sonnen, a fost nevoit sa ii linga pantoful lui Evans, deoarece a pierdut un pariu facut public.

Intre timp, Evans a pierdut la decizie in fata lui Antonio Rogerio Nogueira in cadrul UFC 156 la inceputul lunii.  “Suga” a fost tentat sa lupte pentru titlul categoriei mijlocie impotriva campionului Anderson Silva, dar dupa spusele lui White, si-a pierdut interesul. Intre timp Evans a avut o performanta care promite o intoarcere in forta.

Acest lucru poate fi in defavoarea lui Henderson, daca cei din promotie ii vor putea determina pe cei doi sa semneze un acord de lupta in viitorul apropiat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA