Natiunea MMA

Dana White: Conor McGregor vs Jose Aldo ar putea avea loc in luna mai
19/01/2015
Sambata seara, Conor McGregor a mai construit o treapta in de acum lungul drum spre topul categoriei, invingandu-l intr-o maniera dominanta pe germanul Dennis Siver, prin TKO in runda a doua. E ultima dintr-o serie convingatoare de reusite ale flamboiantului irlandez, si una care i-a adus in cele din urma mult dorita veste.

In cadrul conferintei de presa de dupa gala de sambata seara, Presedintele UFC, Dana White, a anuntat ca are de gand sa ii puna fata in fata pe Conor si pe actualul detinator al centurii de la divizia pana, Jose Aldo. Mai mult, el a indicat luna mai ca posibil moment al acestei confruntari.

Ca o mica avanpremiera a acestei lupte, imediat dupa reusita din fata lui Siver, Conor a sarit afara din Octogon si s-a napustit in multime unde l-a provocat fata in fata pe luptatorul brazilian.

Intrebat la conferinta de presa daca luna mai e bine pentru el, irlandezul - cu un pahar de plastic in mana in care avea whiskey de 20.000$ -   a raspuns in maniera sa caracteristica: "E absolut perfect. Sunt fericit cu Vegas. Vorbim de afaceri mai in Vegas, iar afacerile mari se intampla sa fie in Viva Las Vegas."

Exista deja voci care ar dori sa plaseze aceasta confruntare in Irlanda, o tara in care UFC a avut prezente foarte reusite in ultimul timp, dar cred ca pana la urma Dana White va opta sa ramana in patria pay-per-view-urilor.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA