Natiunea MMA

Dana White: Conor McGregor e principalul pretendent la centura lui Jose Aldo
03/10/2014In timp ce Conor McGregor isi doreste o confruntare cu Diego Sanchez in UFC 180, Dana White are planuri mai mari pentru el. Acesta a declarat celor de la UFC.com ca introducerea lui McGregor in primul rand al pretendentilor la titlu are sens, mai ales in conditiile in care Jose Aldo il va infrunta pe Chad Mendes in UFC 179.

“Uita care e treaba: daca te uiti in lista pretendentilor la titlu, fiecare l-a infruntat pe Jose Aldo deja. Conor inca nu. In consecinta, cine e mai bun decat Conor?”. Cand spune asta, White face referire la Frankie Edgar si Cub Swanson, care au avut confruntari anterioare cu Aldo.

Chiar daca nu stim inca cine se va lupta pentru titlu, un lucru e sigur: McGregor nu il va infrunta pe Sanchez. Iar interesul lui White pentru luptatorul irlandez, arata inca de la semnarea contractului dintre cele doua parti, se confirma inca o data.Caracterul lui, si capacitatea de a genera interes din partea mass-media dar si a fanilor prin felul in care se imbraca, se poarta si vorbeste sunt cu siguranta atuuri pe care Dana nu le trece usor cu vederea.

McGregor are un record de 4-0 in UFC, avand victorii asupra lui Marcus Brimage, Max Holloway, Diego Brendao si Dustin Poirier.

Sursa


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA