Natiunea MMA

Dana White: Conor McGregor a vrut sa puna pariu cu mine 3 milioane de dolari pe lupta cu Mendes
09/07/2015Se stie ca presedintele UFC e un impatimit al jocurilor de noroc. Dar ce a dus el acasa de la mesele de poker din The Palms Casino pare o suma mica in comparatie cu oferta pe care i-a facuto unul dintre cei mai in voga sportivi ai promotiei sale.

Conform declaratiilor sale, McGregor i-a oferit un pariu in valoare de 3 milioane $ ca il va face KO pe Chad Mendes in confruntarea pe care cei doi o au programata in Main Eventul UFC 189. Mai mult, el era dispus sa specifice si momentul cand va face acest lucru.

"Nu ar trebui sa spun asta, dar el i-a spus lui Lorenzo si mie ca pune pariu cu noi 3 milioane de dolari ca il face KO in runda a doua" a spus White intr-o emisiune televizata. "Cand va zic ca baiatul asta e foarte sigur de sine, nu exagerez cu nimic. E un sportiv unic, foarte amuzant si foarte interesant de urmarit."

Desigur ca cei doi au refuzat pariul oferit de Conor, avand in vedere ca sunt angajatorii sai.

Conor McGregor si Chad Mendes isi vor disputa titlul interim la categoria pana sambata seara la UFC 189 in Las Vegas.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA