Natiunea MMA

Dana White: Castigatorul dintre Rua vs Jones va lupta cu Rashad Evans
18/03/2011Se pare ca in cele din urma, Rashad Evans va primi inca o sansa de a lupta pentru centura de campion a categoriei semi-mijlocii a UFC. La mai multe saptamani dupa ce o accidentare la genunchi l-a fortat pe "Sugar" sa se retraga din confruntarea cu Mauricio "Shogun" Rua pentru titlu, Evans va primi dreptul sa concureze cu castigatorul luptei dintre acesta si Jon Jones - Main Eventul galei UFC 128 de sambata seara.

White aproape ca a garantat acest lucru, declarand ca cel care va iesi campion sambata seara va trebui sa fie intr-o forma fizica si medicala suficient de buna pentru a putea fi pus fata in fata cu Evans.

"Daca baietii astia au sa fie pregatiti sa porneasca din nou, fara accidentari, Rashad e cu siguranta urmatorul la rand" a spus White.

Aceasta declaratie nu face decat sa continuie speculatiile aparute deja despre divergentele aparute intre Evans si Jones, colegi la Team Greg Jackson din Albuquerque, New Mexico. Dupa ce initial cei doi au declarat ca nu au de gand sa lupte niciodata, se pare ca il ultima vreme, aceasta stare de fapt s-a mai ameliorat. Aseara, chiar si Rashad a confirmat ca e "deschis la aceasta optiune".

"In ziua de azi, cu toata atentia media, am inteles ca toata lumea vrea sa imi rastalmaceasca vorbele" a spus Jones. "Shogun e un adversar foarte foarte mare, si sa incerc sa ma gandesc la ce vine dupa el, ar fi extrem de ignorat din partea mea."

Sursa - www.MMAfighting.commagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA