Natiunea MMA

Dana White: Alistair Overeem se "ascunde" de Junior dos Santos
13/02/2014
Dupa o perioada indelungata, luptatorul de la categoria grea Alistair Overeem, l-a invins la decizie pe Frank Mir in cadrul UFC 168. In ciuda faptului ca Mir reprezenta un pericol la inceputul confruntarii, The Reem si-a canalizat toata energia in castigarea luptei, si a reusit.

Imediat dupa finalizarea competitiei, subiectul a deviat catre viitorul adversar al lui Alistair. Cel care a fost adus in discutie cel mai des a fost Junior dos Santos. UFC a incercat de doua ori in trecut sa ii combine pe cei doi, dar nu s-a materializat nimic pana acum.

De aceasta data, Dana White considera ca Overeem evita confruntarea. “I s-a oferit un main event cu 5 runde in Brazilia, nu a acceptat, un co-main event de 3 runde in Vegas, a refuzat. Se ascunde de JDS”, a declarat White.

Cu JDS iesind din discute, Mark Hunt ramane cel mai viabil adversar pentru Overeem. Ar fi o confruntare pe care fanii si-o doresc. Daca lupta va avea loc, ar fi o revansa a luptei dintre cei doi in 2008, in urma careia Alistair a invins prin submisie in prima runda.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA