Natiunea MMA

Dana White: "Wanderlei Silva va fi cu UFC inca mult timp de acum incolo"
26/06/2012

Nu cu foarte mult timp in urma, Dana White avea de gand sa il faca pe Wanderlei Silva sa isi puna manusile de MMA in cui. Desi a pierdut sapte din ultimele sale zece lupte, inclusiv o decizie unanima in fata lui Rich Franklin la UFC 147 de sambata seara, se pare ca White s-a razgandit in ceea ce il priveste pe superstarul brazilian.

"Wanderlei aproape ca a castiga lupta impotriva lui Franklin" a spus presedintele UFC in interviul de dupa lupta. "E greu sa spui ce urmeaza pentru el. Era dusmanul meu cel mai mare din PRIDE."

"Dar de cand a venit in UFC, s-a dovedit a fi extraordinar, si se poarta de parca ar fi fost cu noi dintotdeauna. A fost foarte corect, si va fi cu UFC inca mult timp de acum incolo, indiferent daca va mai lupta sau nu."

Acum aproape 10 ani, Silva era considerat unul dintre cei mai periculosi oameni de pe fata planetei. Avea atunci o serie de 16 victorii consecutive, si castigase centura de Campion a categoriei mijlocii a PRIDE FC.

Cu toate astea, dupa venirea in UFC, Wanderlei era trimis la culcare aproape in fiecare lupta, iar White nu vroia ca unul dintre cei mai populari luptatori din istoria acestui sport sa devina doar un nume mare pe palmaresul noilor veniti. El l-a fortat pe Chuck Liddell sa se retraga din exact acelasi motiv.

Rezultatele sale din ultimele doua lupta, o victorie prin TKO in fata lui Cung Le si o infrangere la limita in fata lui Rich Franklin, se pare ca ii vor permite sa lupte in continuare in Octogon.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA