Natiunea MMA

Dana White: "Urmatoarea lupta a lui Chael e impotriva lui Anderson"
11/11/2011

Urmatoarea lupta a campionului categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva, va fi impotriva lui Chael Sonnen.

Dana White, presedintele UFC a confirmat acest lucru intr-un interviu pentru canalul de televiziune ESPN, si a dat ca motiv principal interesul mare manifestat de public pentru aceasta revansa.

"E lupta pe care toata lumea vrea sa o vada. Oamenii vor sa vada Chael vs Anderson. Anderson e in pozitia in care considera ca adversarul sau e asa de lipsit de respect incat nu vrea sa ii acorde revansa" a spus White.

"Urmatoarea lupta a lui Chael e impotriva lui Anderson. Raspunsul e da."

White nu a specificat insa o data sau o gala anume la care acest eveniment se va produce.

Sonnen a fost foarte aproape de cucerirea centurii lui Silva la UFC 117, dar dupa ce a dominat copios intreaga gala a trebuit sa se recunoasca invins in ultimele secunde ale luptei de o combinatie triunghi/armbar reusita de Silva. El a fost suspendat imediat dupa lupta, fiind acuzat ca nu a raportat terapia de inlocuire hormonala catre forurile medicale ale UFC.

Chael a redevenit principalul pretendent la titlu dupa ce a trecut relativ usor de Brian Stann la UFC 137. El i-a insultat in ultimul timp pe Anderson, echipa sa, colegii sai si tara sa natala, Brazilia, aproape in fiecare zi dupa lupta lor. Se pare ca in ochii campionului el nu merita o revansa, atat pentru suspendarea recenta cat si pentru insultele sale.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA