Natiunea MMA

Dana White: "Rampage" Jackson il va intalni pe "Shogun" Rua in lupta sa de retragere din UFC
14/03/2012

In timpul conferintei de presa a "UFC Tonight", presedintele organizatiei americane a acceptat sa ii faca pe plac lui Quinton "Rampage" Jackson. Acesta il va intalni pe fostul campion al categoriei semi-grele, Mauricio Rua, undeva in acest an, dupa care va parasi cea mai mare promotie de MMA a lumii.

De la infrangerea la decizie in fata lui Ryan Bader la UFC 144, Jackson a dus o campanie asidua in care cerea factorilor de decizie din promotia americana sa ii permita sa isi incheie contractul, desi ar mai trebui sa lupte cel putin inca o data in Octogon. El a declarat ca se simte neapreciat, desi a luptat nu o data accidentat.

Quinton are un palmares de 7-4 in Octogon. El l-a invins pe Chuck Liddell in mai 2007, cucerind centura de campion pe care a pierduto insa doua lupta mai tarziu in fata lui Forrest Griffin.

Shogun a fost invins de Dan Hendeson la UFC 139, intr-una dintre cele mai frumoase lupte din ultimul timp. El are un parcurs neconstant in ultimul timp, alternand victoriile cu infrangerile.

Lupta dintre ei ar fi a doua oara ocazie cand cei doi s-ar intalni, dupa ce Shogun a obtinut victoria cu un "soccer kick" in cadrul galei "PRIDE: Total Elimination 2005" in Japonia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA