Natiunea MMA

Dana White: "Paianjenul Silva e mai bun decat Tyson in zilele lui de glorie"
15/10/2012

Campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva l-a invins fara drept de apel pe semi-greul Stephan Bonnar, in Main Eventul galei UFC 153 la HSBC Arena in Rio de Janeiro, Brazilia.

A fost inca o prestatie lipsita de cusur, in fata unui public care l-a sustinut frenetic pe campion. Silva a reusit un genunchi luat parca din Matrix si a pus capat suferintei celui supranumit "American Psycho", care pe intreaga durata (scurta) a luptei s-a chinuit sa il atinga pe brazilian.

"Nimeni nu poate face ce face baiatul asta" a spus Dana White la conferinta de presa de dupa gala. "E cel mai bun din toate timpurile. Cred ca e chiar cel mai bun din istoria sporturilor de lupta. Sunt un mare fan al lui Mike, dar Paianjenul Silva e mai bun decat Tyson in zilele lui de glorie, cand era doar o chestiune de timp pana isi va pune adversarul la podea."

"Anderson Silva e omul pe care trebuie sa il urmariti, pentru ca urmeaza sa vedeti lucruri pe care nu le mai puteti vedea la altii."

Iar toate aceste laude vin de la cel mai puternic om din lumea artelor martiale mixte, si ii sunt dedicate unui sportiv de 37 de ani, o varsta la care altii ar fi atarnat de mult manusile in cui.

Multa lume se intreaba cat timp va mai putea Anderson sa lupte la cel mai inalt nivel.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA