Natiunea MMA

Dana White: "Nu suntem un monopol" in lumea MMA-ului
22/06/2011

Inca de dinaintea achizitiei Strikeforce de catre UFC in luna martie, cei mai multi comentatori din lumea MMA credeau deja cu tarie ca gigantul american avea o politica de monopolizare a pietei acestui sport. Achizitia respectiva nu a facut decat sa confirme acest lucru.

Desi compania a devenit aproape sinonima cu MMA-ul in ultimii ani, presedintele ei - Dana White - nu considera ca ei controleaza intreaga piata si ca a mai ramas destul si pentru altii.

"Oamenii intotdeauna spun 'monopol'. Cei care cred in asta nu stiu suficient despre acest sport" a declarat el recent intr-un interviu pentru USA Today. "Daca mergeti in fiecare stat unde avem liceenta, sunati la Comisia Atletica si intrebati cate gale de MMA au avut loc acolo in acest an si de cate ori a venit UFC in zona, raspunsul are sa fie o data sau zero."

"Nu suntem un monopol. Suntem doar cei mai buni. Facem ce facem mai bine decat oricine."

Nu exista nici o indoiala ca UFC e cea mai mare, mai bogata si mai bine organizata promotie din lumea MMA-ului. Iar asta inseamna ca isi permite sa plateasca sportivii atat cat considera ei necesar.

"Cu cat devine mai mare sportul, cu atat mai multi bani au sa faca baietii. Nu vorbim foarte des despre bani, dar credeti-ma ca sunt multi bani. Si oamenii fac multi bani. Uni chiar au devenit superstaruri."

"Sunt oameni care fac milioane de dolari, sunt oameni care fac sute de mii de dolari, si sunt oameni care muncesc a ajunga acolo."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA