Natiunea MMA

Dana White: "Mi-ar face mare placere ca Anderson Silva sa urce la semi-grea"
21/01/2011

Dana White, presedintele UFC, nu a facut nici un secret din opinia sa ca Anderson Silva, campionul categoriei mijlocii, este cel mai bun luptator pound-per-pound din lume.

"Mi-ar face mare placere ca Anderson Silva sa urce la semi-grea. Stii ceva, vrei o provocare? Ai sa ai parte de o provocare de la numarul unu pana la numarul doisprezece. Vreau sa zic ca divizia are asa de mult talent, si sunt de acord cu tine, mi-ar face mare placere sa il vad facand miscarea asta. Ar fi fost superb sa il fi vazut urcand la semi-grea acum trei ani. El si Jon Jones, el si oricine din divizia asta. Sunt asa de mult baieti buni la semi-grea, incat ar fi foarte interesant".

Desi a aparut ocazional la categoria semi-grea, Silva, care are in mod normal o greutate undeva intre 97.5 si 100 de kg, a luptat marea majoritate a carierei sale in divizia mijlocie, sub 92.5kg. Campionul a dominat copios aceasta categorie, de la "inscaunarea" lui in 2007 si pana in acest moment reusind o serie de 12 victorii consecutive, el aparandu-si in aceasta perioda titlul de nu mai putin de sase ori.

El va avea parte de ceea ce multi considera ca cea mai mare provocare de pana acum in persoana lui Vitor Belfort, fostul campion al categoriei semi-grele, in cadrul galei UFC 126 din 5 februarie.

Paulo Silva - www.fiveknuckeles.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA