Natiunea MMA

Dana White: "Lucram la o intelegere" pentru aducerea lui Overeem in UFC
17/08/2011

Presedintele UFC Dana White a confirmat zvonurile aparute recent despre discutiile incepute intre ei si Golden Glory, echipa de management a lui Alistair Overeeem, pentru aducerea campionului Strikeforce in Octogon.

"Nu suntem nici macar aproape de un compromis cu Alistair, dar lucram la o intelegere" a declarat Dana White.

Overeem a facut parte din Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce pana de curand, cand negocierile contractului sau cu noul proprietar, Zuffa Inc, au luat  turnura nefavorabila iar el a fost concediat.

La scurt timp dupa acest moment, si ceilalti colegi ai lui de la Golden Glory au fost concediati de Zuffa, care a declarat ca practicile de business ale GG sunt incompatibile cu ale lor.

Se pare ca totusi Overeem are un nume suficient de mare in MMA-ul actual care sa ii permita sa nu fie lasat deoparte de UFC. Nu putini sunt fanii acestui sport care cer de ceva vreme ca gigantul olandez sa intre in cea mai bogata si buna promotie din lume, pentru a lupa cu cei mai buni grei si a isi arata adevarata valoare.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA