Natiunea MMA

Dana White: "Jon Jones vs Rashad Evans va avea loc in septembrie sau octombrie"
04/04/2011

Boss-ul UFC, Dana White a pus deja un orizont temporar pe mult discutata confruntare dintre nou incoronatul campion de la semi-grea, Jon Jones, si fostul sau coleg de echipa Rashad Evans.

Jones a castigat recent titlul in urma unei lupte memorabile cu fostul detinator al centurii, Mauricio "Shogun" Rua la UFC 128 in luna martie. Sansa la titlu trebuia intai sa ajunga la Rashad, pe atunci coleg cu Jones la Greg Jackson's Mixed Martial Arts din Albuquerque, New Mexico, dar acesta s-a accidentat la genunchi.

Evans si Jones s-au antrenat impreuna pana cand Jones a acceptat, intr-un interviu, sa lupte cu Rashad. Acesta din urma a reactionat cu manie si a ajuns chiar sa plece de la sala lui Jackson, stabilindu-si acum baza la Imperial Athletics in Florinda.

Inca nu exista o data exacta sau o locatie stabilita pentru aceasta lupta, dar cu siguranta fosta prietenie si actuala rivalitate dintre cei doi, ca si avalansa mass-media creata in jurul tanarului campion, Jon Jones, vor creste masiv interesul publicului.

Sursa - www.bloodyelbow.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA