Natiunea MMA

Dana White : Jon Jones isi doreste o lupta cu Daniel Cormier, nu cu Alexander Gustafsson
03/06/2014Campania UFC-ului de a-l aduce pe Jon Jones intr-o confruntare cu Alexander Gustafsson continua.

Dupa UFC 173, White  a declarat ca l-a convins pe Gustafsson sa il infrunte pe Jones in 30 August. “Tocmai am semnat cu Gustafsson un nou contract, urmand ca Jones sa obtina unul in cel mai scurt timp”. Luni, parametrii s-au schimbat. In urma interviului acordat celor de la UFC.com, am aflat ca Jones mai are cateva lupte din vechiul contract, acesta dorindu-si sa il infrunte pe Daniel Cormier.

“Doar pentru a clarifica anumite lucruri. Multi cred ca suntem in negocieri cu Jon Jones – nu suntem. Acesta mai are inca 5 lupte din vechiul contract. Acum doar incercam sa il convingem sa semneze contractul pentru o confruntare cu Gustafsson, dar el nu vrea. Il prefera pe Cormier”

Cei doi s-au mai intalnit in UFC 165. Dupa aceea, Jones l-a infrant pe Glover Teixeira, iar Gustafsson pe Jimi Manuwa, avand in permanenta dorinta pentru o revansa. Pe de alta parte, Cormier a devenit un adversar exploziv, avand un record de 15-0.

Jones si echipa sa nu au avut pana acum obiectii cu privire la declaratiile lui White.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA