Natiunea MMA

Dana White: "Georges St Pierre nu e cel mai bun luptator pound-per-pound din MMA"
13/12/2010

Georges St Pierre a adunat a opta victorie consecutiva cand l-a dominat copios si invins pe Josh Koscheck in Main Eventul galei UFC 124 de sambata seara in Montreal. In plus, fantasticul canadina nu a mai pierdut nici macar o runda in toate luptele de la prima lor intalnire in august 2007. Desi are un palmares impresionant de 21-2, presedintele Dana White inca nu il considera cel mai bun luptator pound-per-pound din lume.

"Anderson Silva a sters pe jos nu doar cu toata categoria mijlocie, dar a batut si cativa baieti de la semi-grea" a declarat White la conferinta de presa de dupa gala UFC 124. "Georges St Pierre nu e cel mai bun luptator pound-per-pound din lume...Imi place GSP, e un superstar, dar nu cu mult timp in urma a pierdut in fata lui Matt Serra prin KO."

"Anderson nu a fost niciodata invins in UFC, si a urcat in greutate si a batut doi luptatori foarte puternici."

La 35 de ani, Silva are un palmares de 27-4, cu 20 dintre victorii reusite inainte de limita. El are la activ o serie de 13 lupte fara infrangere, desi la UFC 117 a trecut "la mustata" de o astfel de situatie in fata lui Chael Sonnen.

Desi ultimele aparitii in Octogon ale lui Silva au fost mai putin decat convingatoare sau frumoase, al are totusi un CV care ii permite acest lucru.

"Baiatul asta i-a facut KO pe cei mai buni oameni din lume. Nu a mai pierdut din 2006, iar acum e aproape 2011" a mai spus White.

Sliva urmeaza sa isi apare centura de campion in fata lui Vitor Belfort la UFC 126.

 

Tom Ngo - www.5thround.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA