Natiunea MMA

Dana White: "Fedor Emelianenko pare batran si s-a terminat cu el"
01/03/2011

Desi Dana White are un program foarte incarcat, cu showuri ample pe toata durata anului, el gaseste oricand timpul necesar pentru a isi spune parerea despre Fedor Emelianenko.

Conform promoterului american, cele mai bune zile ale rusului sunt acum in urma si fanii lui trebuie sa accepte realitatea si sa traiasca in prezent.

"Fanii lui trebuie sa accepte asta. Sa accepte faptul ca nu mai e unul dintre cei mai buni din lume. S-a terminat" a decalarat White intr-un interviu recent. "Toate alea au fost in 2005. Nu mai e 2005 acum."

"Omul asta a fost inactiv, nu a mai luptat cu un adversar bun de multa vreme. Pare batran si s-a terminat. Asta e viata."

White a incercat sa il aduca pe Fedor in Octogon ani la rand, dar fara succes. Pentru el, Fedor va fi intotdeauna omul care i-a scapat. Se pare ca supararea lui nu e de lunga durata, pentru ca "Ultimul imparat"a fost invins inainte de limita in ultimele sale doua lupte.

"Nu poti sa faci afaceri cu oamenii astia, pur si simplu nu poti" a spus White. "Au spus foarte clar, chiar inainte ca Fedor sa fie batut de doua ori, ca nu vor sa lupte cu oamenii din UFC. A-ti vazut ce s-a intamplat in ultimele sale doua lupte. De ce sa vrei sa vi aici si sa lupti cu greii mei, cand pot merge acolo si sa faci milioane luand bataie de la oameni care nu sunt chiar asa de buni?"

Dupa ce a adunat 27 de victorii consecutive, Emelianenko a trebuit sa se recunoasca invins de doua ori la rand. El are acum un palmares de 31-3 (1NC) la activ.

Sursa - www.5thround.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA