Natiunea MMA

Dana White: "Castigatorul dintre Rua si Vera primeste dreptul de a lupta pentru titlul semigreilor"
31/07/2012

Miza Main Eventului UFC on FOX 4 tocmai a crescut considerabil.

Cand Mauricio Rua si Brandon Vera vor intra in Octogon sambata seara, la Staples center in Los Angeles, premiul cel mare va fi dreptul de a lupta pentru titlul diviziei semi-grele a UFC. Presedintele organizatiei americane a confirmat acest lucru ieri dupa-masa, intr-o conferinta de presa.

Desi lupta e atractia prrincipala a galei cu numarul 4 realizata pentru FOX, stirea vine ca o surpriza pentru multa lume, avand in vedere ca amandoi sportivii au pierdut in fata actualului campion Jon Jones in ultimii doi ani. Rua are un palmares de 1-1 de la infrangerea in fata lui Jones, iar Vera 1-0 dupa ce infrangerea in fata lui Thiago Silva a fost schimbata in no contest in urma testului anti-doping picat de acesta din urma. Ba mai mult, cei doi semi-grei au un record cumulat negativ de 4-5(1NC) in ultimele 10 lupte.

Vera a reusit - in ultima sa aparieiti in Octogon - victoria la decizie in fata lui Eliot Marshall in toamna trecuta, in timp ce Rua incearca sa revina dupa infrangera din noiembrie in fata fostului campion al PRIDE si Strikeforce, Dan Henderson.

O victorie sambata seara a lui Rua ar putea crea conditiile propice pentru o revansa in fata lui Hendo, cu conditia ca si acesta din urma sa reuseasca sa il detroneze pe actualul campion al diviziei, Jon Jones, in lupta lor din 1 septembrie, la UFC 151.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA