Natiunea MMA

Dana White: "Banii au influentat declinul lui Lyoto Machida"
29/04/2011

Acum mai putin de doi ani, Lyoto Machida l-a trimis in lumea viselor pe Rashad Evans si a cucerit titlul categoriei semi-grele. Totodata si-a dus si palmaresul la un perfect 15-0. Dupa ce si-a aparat - intr-o maniera foarte controversata - titlul in fata lui Mauricio Rua in chiar urmatoarea lupta, Lyoto a avut apoi doua infrangeri consecutive la activ.

Cand "The Dragon" intra in confruntarea pivotala cu aproape-pensionatul Randy Couture, sambata seara, multi fani se intreaba de ce "era Machida" s-a terminat aproape inainte de a incepe. Dana White si-a spus parerea despre motivele din spatele acestei situatii, in emisiunea "Jim Rome is Burning."

"Asta e ce cred eu ca s-a intamplat; baiatul asta a trecut prin intreaga lui cariera cu un stil eluziv, pe care nu il putea citi nimeni, are explozie, are KO power, dar cand incepi sa faci o multime de bani incepe sa iti afecteze mintea si incepi sa faci lucruri pe care nu le concepeai inainte" a spus White.

"Daca Machida revine la vechiul Machida, cred ca poate invinge pe oricine din lume."

Partea buna pentru luptatorul brazilian e ca White pare sa mai fi relaxat tonul de "victorie obligatorie" pe care il avea inainte data de acesta. Pana la urma, ca promoter, Dana trebuie sa spuna orice ca sa creasca interesul pentru pay-per-view-ul de sambata sera, asa ca el nu s-a dat inapoi sa laude capabilitatile tehnice si tactice ale lui Machida. Ramane de vazut daca acesta le mai stie folosi cum trebuie sambata seara.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA