Natiunea MMA

Dana White: "Anderson Silva vs Georges St Pierre poate avea loc la Cowboys Stadium" in Texas
05/09/2012

Mult asteptata confruntare dintre campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva, si regele categoriei semi-mijlocii Georges St Pierre pare mult mai posibila decat oricand altadata, si pare ca va avea drept gazda urmatoarea gala a promotiei americane.

Presedintele UFC, Dana White a declarat intr-un interviu recent in emisiunea UFC Tonight ca se lucreaza la aceasta lupta.

"Cred ca suntem foarte aproape. Vreau sa spun ca daca Georges St Pierre il invinge pe Carlos Condit, asta ar putea fi urmatoarea lupta."

Daca se reuseste organizarea luptei, cea mai probabila gazda va fi Cowboys Stadium din Arlington, Texas.

"Daca se intampla, va fi pe stadionul din Dallas, Texas" a spus in mod direct Dana White.

In mod normal, stadionul din Texas are o capacitate de 80.000 locuri pentru meciurile de fotbal american. Cea mai mare audienta pentru o gala a UFC a fost de 55.724 spectatori, la UFC 129 din 30 aprilie 2011 in Toronto.

Greutatea la care se va desfasura aceasta lupta va fi una intermediara, de 81.65 kg (180 pounds).

"La un moment dat, se parea ca Anderson vrea sa coboare la 170 pounds si sa ii ia titlul de la semi-mijlocie lui St Pierre. Asta e ce vorbeam la un moment dat. Apoi a fost o categorie intermediara, pentru ca Georges nu vrea sa urce la 185 pounds. Asa ca am considerat ca o categorie intermediara ar fi foarte potrivita."

Silva detine recordul pentru cele mai multe lupte in care si-a aparat titlul de campion in galele UFC, de aproape sase ani, in timp ce St Pierre ocupa locul doi cu aproape patru ani si jumatate.

"Acesti baieti vor sa lupte unul impotriva celuilalt" a mai spus White. "Cred ca daca esti un luptator si ai dominat o perioada asa de lunga ca Anderson Silva, si ai fost atat de bun ca Georges, vine un moment cand vei spune 'Vreau sa il testez pe baiatul asta, cred ca pot sa il inving' ".

St Pierre revine dupa o lunga perioada de inactivitate - datorata unei accidentari - si lupta cu Carlos Condit la UFC 154 in luna noiembrie in Montreal, Canada.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA