Natiunea MMA

Dan Severn, membru al UFC Hall of Fame, castiga pentru a 95-a oara la cei 52 de ani ai sai
23/11/2010

Brain Knapp - www.sherdog.com

Dan Severn, imortalizat pentru totdeauna in UFC Hall of Fame, a avu nevoie de doar 93 secunde pentru a il submite pe Tom Benesocky in prima runda a confruntarii lor din gala King of the Cake 48, ce a avut loc duminica la Rexall Place in Edmonton, Alberta, Canada. La cei 52 de ani, veteranul luptator de la categoria grea a castigat 17 din ultimele 19 lupta, si are o serie de sapte victorii consecutive.

Severn a eschivat frumos pe loviturile lui Benesocky, a trecut in clinch si a ajuns in demi-garda dupa o doborare. De acolo a lucrat la corp si a pregatit submisia.

Centura neagra in Judo si in BJJ, Severn are acum 95 de victorii in cariera profesionista de MMA, dintre care 57 prin submisie. El a fost acceptat in UFC Hall of Fame in 16 aprilie 2007. Dan a aparut pentru ultima data in Octogon la UFC 27, acum mai mult de zece ani, cand a trebuit sa se recunoasc invins de loviturile lui Pedro Rizzo.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA