Natiunea MMA

Dan Henderson vs Vitor Belfort, Main Eventul UFC Fight Night 32 din 9 noiembrie
26/08/2013


La 7 ani de la ultima lor intalnire, Dan Henderson si Vitor Belfort se vor revedea in main eventul UFC Fight Night 32.

Oficialii UFC au anuntat confruntarea ce va avea loc la categoria semigrea. Fight Night 32 va avea loc in 9 Noiembrie la Goiania. Inca nu au fost anuntate alte lupte pentru acest eveniment.

Henderson si Belfort au avut prima confruntare in 2006 la Pride 32, cand Belfort nu doar ca a pierdut la decizie, dar rezultatele analizelor antidopping au fost pozitive dupa lupta. In urma acestei infrangeri, “The Phenom” a avut 5 victorii consecutive pana la pierdera suferita din partea lui Anderson Silva. Din ultimele 5 confruntari brazilianul a castigat 4, una fiind prin knockout asupra lui Luke Rockhold in cadrul UFC de pe FX 8.

Fiind cu 6 ani mai in varsta decat adversarul sau, Henderson a concurat atat pentru categoria mijlocie cat si pentru semigrea, dar inca nu a castigat aurul UFC-ului. Acesta a reusit victoria in 7 din ultimele 8 confruntari avute din Septembrie 2008 pana in Noiembrie 2011. Dupa ce a avut o infrangere la decizie in fata lui Lyoto Machida in Februarie, acesta a pierdut si in fata lui Rashad Evans patru luni mai tarziu in cadrul UFC 161.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA