Natiunea MMA

Dan Henderson vs Mauricio "Shogun" Rua, Main Eventul UFC Fight Night Brazil
21/01/2014Chiar daca UFC nu a anuntat inca in mod oficial gala UFC Fight Night Brazil, surse apropiate de promotia americana au confirmat Main Eventul galei.

Dan Henderson si Mauricio Rua, care au dus un adevarat razboi vreme de cinci runde in 2011 se vor intalni pentru revansa. Site-ul brazilian de specialitate Tatame a fost primul care a anuntat aceasta lupa in care urmeaza sa intre in Octogon doi dintre cei mai reprezentativi luptatori din istoria artelor martiale mixte. Gala urmeaza sa aiba loc pe 23 martie in Natal, Brazilia.

Henderson (29-11) a devenit agent liber dupa o serie de trei infrangeri consecutive, dar a semnat recent un nou contract cu UFC. Prima lupta din acest nou contract va fi confruntarea de cinci runde cu Rua, ultimul om pe care l-a invins in Octogon.

Shogun (22-8), fost campion al categoriei semi-grele a UFC, a revenit la victorie cu un TKO reusit impotriva lui James Te Huna in luna Decembrie . Acea victorie a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive impotriva lui Chael Sonnen si Alexander Gustafson.

Henderson l-a invins pe Rua prin decizie unanima, la UFC 139 in luna noiembrie 2011 intr-o confruntare recunoscuta de marea majoritate a specialistilor drept Lupta Anului.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA