Natiunea MMA

Dan Henderson vrea o lupta de unificare a titlurilor in UFC
19/08/2011

Campionul categoriei semi-grele a Strikeforce, Dan Henderson e intr-o pozitie destul de buna in acest moment. E liber de contract dupa ce tocmai l-a invins pe probabil cel mai titrat luptator de MMA din istorie, Fedor Emelianenko, si pare destul de probabil ca va ajunge inapoi in UFC.

El a vorbit intr-un interviu recent despre barierele care stau in calea revenirii sale, si despre un posibil adversar pentru el.

"Totul se va reduce probabil la bani, dar vine de la aceeasi oameni, asa ca depinde de locul unde ar putea face cei mai multi bani din mine, si ca sa poata sa ma plateasca cat trebuie e nevoie ca si ei sa faca bani."

Intrebat care lupta ar avea cel mai mare sens pentru el, Hendo a raspuns imediat: "Cred ca cea mai mare lupta pe care o pot ei promova este una de unificare a titlurilor cu oricine e campion in UFC. Cred ca pentru a avea sansa sa face bani pentru toata lumea, ar trebui sa il faca pe Rashad Evans sa mai astepte o lupta pana la sansa de a concura pentru titlu."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA