Natiunea MMA

Dan Henderson resemneaza cu UFC si va lupta cu Shogun Rua la UFC 139
20/09/2011

UFC nu il va primi inapoi pe Dan Henderson cu o lupta pentru titlu. Actualul detinator al titlului categoriei semi-grele din Strikeforce il va intalni pe fostul detinator al centurii UFC la aceeas divizie de greutate, Mauricio "Shogun" Rua in cadrul galei cu numarul 139 a promotiei americane.

Sursele care au dezvaluit aceasta informatie au mai confirmat si faptul ca lupta dintre cei doi va deveni Main Eventul galei, loc ocupat pana acum de confruntarea din Vitor Belfort si un alt fost star al Strikeforce, Cung Le.

Henderson a semnat cu Strikeforce dupa ce termenii contractului sau cu UFC nu i-au fost pe plac dupa gala cu numarul 100. El a avut un palmares de 3-1 sub bannerul promotiei bazate in San Jose, California, intre care se numara si o victorie foarte importanta pentru curriculum sau, in fata fostului numar 1 in ierarhia mondiala a greilor, Fedor Emelianenko.

Mauricio "Shogun" Rua l-a facut KO pe Forrest Griffin la UFC 134 in Brazilia, revenind astfel dupa infrangerea care l-a costat si titlul diviziei suferita in fata lui Jon Jones la UFC 128.

Henderson si Rua au concurat amandoi pentru PRIDE, intre 2003 si 2007, dar nu s-au intalnit niciodata in lupta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA