Natiunea MMA

Dan Henderson planuieste sa il trimita in lumea viselor pe Rafael Feijao in Columbus, Ohio
25/02/2011

Fostul campion al PRIDE, Dan Henderson va lupta cu detinatorul titlului categoriei semi-grele a Strikeforce, Rafael Feijao pe 5 martie, in Columbus, Ohio. In timpul conferintei de presa de promovare a galei, el a vorbit despre planurile sale pentru aceasta confruntare.

"Imi pare ca el se pregateste foarte bine, si ca e periculos in cusca. Arunca ceva mai multi pumni cu bolta, dar e totusi periculos si trebuie sa fiu atent cu el."

"Nu cred ca e un secret pentru nimeni ca amandoi avem de gand sa cautam KO-ul. Asa am obtinut amandoi victoriile inainte de limita, cu lovituri de pumn. Eu cu siguranta am sa incerc sa il fac KO, sa il trimit in lumea viselor si sa il presez intreaga lupta."

"Va fi un meci de sah. Trebuie sa ma asigur ca intru in cusca si ca imi pun in aplicare planul indiferent cu cine lupt, fie ca sunt respectuosi sau nu, tot au sa incerce sa imi ia capul. Asa ca trebuie sa fiu atent cand sunt acolo si sa imi fac treaba."

Lupta dintre cei doi va fi Main Eventul galei de la Nationwide Arena din Columbus, Ohio.

Sursa - www.MMAnews.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA