Natiunea MMA

Dan Henderson nu e interesat sa revina in UFC, dar ar accepta o lupta de unificare a centurilor
08/07/2011

Desi directorul Strikeforce, Scott Coker a declarat recent ca dorinta lui Nick Diaz de a pleca din MMA spre box a fost singurul motiv pentru care acesta a obtinut permisiunea sa renunte la centura si sa plece in UFC, e logic ca posibilitatea aceasta sa apara si in cazul altor campioni.

Diaz a fost desemnat ca "singurul" care poate sari dintr-o corabie in alta, dar Hendo nu pare deloc interesat sa revina in UFC, chiar daca i s-ar oferi sansa asta.

"Nu mi-a trecut prin minte, sa fiu sincer" a declarat el intr-un interviu recent. "Sunt foarte fericit cu unde sunt. Cred ca sunt destui baieti buni in Strikeforce cu care as putea lupta."

"Cred ca ar fi foarte frumos sa fiu implicat, in viitorul apropiat, intr-o lupta de unificare a centurilor, dar pentru moment sunt multumit cu ce am."

Desi nu va schimba organizatiile, Hendo va urca in greutate si va da piept cu Fedor Emelianenko intr-o super lupta, pe sfarsitul acestei luni.

Henderson a transformat victoria prin KO in fata lui Michael Bisping al UFC 100 intr-un contract pentru mai multi ani cu Strikeforce la sfarsitul anului 2009. Desi e a doua oara cand luptatorul de 40 de ani pleaca din Octogon, el si Dana White au ramas in termeni foarte cordiali.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA