Natiunea MMA

Dan Henderson ii cere voie lui Dana White sa testeze barbia lui Jon Jones
12/12/2011

In Main Eventul galei de sambata seara, Lyoto Machida a aratat lumii ca Jon Jones are o barbie care poate fi atinsa. Dragonul a fost submis pana la inconstienta in cea de-a doua runda a luptei, dar nu inainte de confirma ca Jones e uman si ca are si el puncte slabe.

Imediat dupa gala, Dan Henderson a inceput sa faca valuri pe contul sau de Twitter, si sa ceara dreptul de a lupta pentru centura de campion.

"Felicitari lui jonnybones - o victorie foarte frumoasa. Hey, danawhite, mi-ar place sa vad daca barbia lui e la fel de buna pe cat crede & sunt gata oricand."

Problema e ca Rashad Evans are deja promisa urmatoarea sansa la titlu....daca poate trece de Phil Davis la UFC on FOX 2 in Chicago. Ramane de vazut in ce directie va merge promotia americana pentru selectarea viitorului challenger la titlul lui Jon Jones.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA