Natiunea MMA

Dan Henderson: "As prefera sa lupt cu Jon Jones acum, mai degraba decat in doi ani"
20/05/2011

Dan Henderson spune ca a fost "surprins" de forma fostul campion Mauricio "Shogun" Rua in confruntarea cu Jon Jones de la inceputul acestui an.

Fost campion al PRIDE, Henderson e mai mult decat familiarizat cu Shogun, dupa ce amandoi au concurat pentru promotia japoneza ani la rand. Henderson a luptat cu fratele lui Shogun, Murilo in PRIDE, dar nu s-a ridicat niciodata la nivelul fostului campion UFC.

"Am fost surprins de forma in care Shogun a venit la lupta. Parea ca e nesigur, nepregatit, si nu a fost Shogun pe care vroia toata lumea sa il vada. E trist, dar se intampla cand nu esti in forma. Cand esti asa, nu conteaza cat de bun esti" a declarat recent Hendo.

Dan a fost foarte impresionat de prestatia lui Jon Jones, care desi are doar 23 de ani i-a tocat marunt pe toti veteranii galonati care i-au stat in cale pe drumul spre titlu. Henderson a fost chiar intrebat daca ar lua in considerare o lupta cu Jones.

"As prefera sa lupt cu Jon Jones acum, mai degraba decat in doi ani. S-a dezvoltat asa de mult incat ar fi cu mult mai bun in doi ani, iar eu as fi mai batran, asa ca..." rade campionul Strikeforce.

Urmatoarea lupta a lui Henderson va avea loc in iunie, impotriva fostului campion al greilor PRIDE Fedor Emelianenko.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA