Natiunea MMA

Dan Henderson : "E foarte bine sa revin in randul invingatorilor"
06/12/2010

Victor Corobea

Dupa ce multa lume l-a considerat depasit, si dupa ce au existat voci care au cerut retragerea lui Dan Henderson din activitate, "Hendo" a tinut neaparat sa le demonstreze tuturor ca s-au inselat.

Si nu a existat o modalitate mai buna de a demonstra acest lucru decat KO-ul rapid si sec pe care acesta i l-a administrat sambata seara lui "Babalu" Sobral in Main Eventul galei Strikeforce "Henderson vs Babalu II".

Aceasta s-a dorit a fi revansa primei confruntari dintre cei doi, din cadrul galei Rings - King of Kings, din 26 februarie 2000. Singura diferenta este ca si atunci, ca si sambata seara, Hendo a iesit invingator.

Intr-un interviu cu Ariel Helwani, el isi exprima bucuria de a reveni la victorie, dupa ce in 17 aprilie anul aceesta, in gala Strikeforce "Nashville" a fost invins de catre Jake Shields prin decizia unanima a arbitrilor.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA