Natiunea MMA

Dan Hardy trebuie sa viziteze din nou un doctor cardiolog inainte de a isi putea continua cariera
10/04/2013Promotia americana UFC vrea ca luptatorul englez Dan Hardy sa viziteze din nou un medic cardiolog inainte de a primi acceptul pentru a concura in Octogon.

Hardy trebuia sa lupte pe 20 aprilie in gala UFC on FOX "Henderson vs Melendez" dar doctorii au descoperit ca el sufera de sindromul Wolff-Parkinson-White. El ar putea sa fie nevoit sa renunte la cariera profesionista din aceasta cauza, dar nimic nu este confirmat oficial inca.

"Are niste chestiuni personale care se desfasoara acum cu familia sa" a spus Dana White. "II vom trimite cel mai bun cardiolog din tara la el in Los Angeles, cand va fi pregatit. O sa aflam o a doua opinie cu privire la afectiunea lui."

Adversarul sau, Matt Brown, il va intalni acum pe Jordan Mein pe Tabelul Principal al galei din San Jose. "The Outlaw" a declarat ca se gandeste sa se opereze pentru a isi putea continua cariera, dar nu a parut prea convins de acest lucru.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA