Natiunea MMA

Dan Hardy il ajuta pe Georges St Pierre sa se pregateasca pentru lupta cu Carlos Condit
06/11/2012

In tabara de pregatire a lui Georges St Pierre, de la Tristar Gym, si-a facut aparitia o creasta de mohican deja binecunoscuta in lumea artelor martiale mixte, a englezului Dan Hardy.

"E invitat special in aceasta saptamana, pentru sparringuri cu Georges" a spus Zahabi, antrenorul principal al campionului UFC. "A luptat deja cu Condit. A fost o lupta foarte greu de judecat. Da, pana la urma a fost invins, dar cred ca a fost si foarte aproape de a fi invers."

Condit l-a facut KO pe Hardy in prima runda a confruntarii dintre cei doi, la UFC 120 acum doi ani de zile.

"Ne potrivim foarte bine. E un om deosebit. Si un luptator foarte potrivit pentru ce avem noi nevoie" a mai spus Zahabi.

Georges St Pierre il intalneste pe Condit in Main Eventul galei UFC 154 din 17 noiembrie, la Montreal, o lupta care va determina campionul indisputabil al categoriei semi-mijlocii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA