Natiunea MMA

DYNAMITE!!2010 incepe sa prinda contur ca o gala de proportii gigantice
19/12/2010

Au existat temeri ca gala Dynamite din acest an are sa fie un sfarsit dezamagitor pentru un an plin de probleme pentru Fighting and Entertainment Group. Anul 2010 a adus o sumedenie de situatii neplacute pentru compania mama a K-1 si DREA, si in primul rand o serie de probleme financiare cu numerosi luptatori straini, care au reclamat ca nu au fost platiti pentru luptele de sub bannerul acestei companii. Cu un fight-card din ce in ce mai plin de staruri, se pare ca FEG incearca sa dreaga lucrurile pe sfarsit de an.

Marti, Daniel Herbertson de la MMA Fighting a fost primul care a scris ca Satoshi Ishii, medaliatul cu aur in proba de Judo de la Olimpiada, despre care se spune ca ar urma sa lupte cu Alistair Overeem, va urca in ring cu Jerome Le Banner, desi se spunea ca francezul urmeaza sa lupte cu Tatsuya Mizuno. Acum insa, se pare ca Mizuno va lupta cu Sergei Kharitonov, rusul care tocmai a fost facut KO de catre Singh "Hear" Jaideep intr-un superfight de la K-1 World Grand Prix Final.

Fight-cardul galei din 31 decembrie incepe incet incet sa prinda contur. Desigur, mixul ciudat din lupta pe reguli K-1 si MMA, cu cate o repriza din fiecare, e atata de iesit din comun incat probabil nici Shinya Aoki, principalul participant, nu il ia cu adevarat in serios. Dar in acea seara urca in ring si legenda japoneza Kazushi Sakuraba, pentru prima data intr-o confruntare pentru titlu de cand Wanderlei Silva l-a invins in PIRDE Total Elimination din 2003. Lupta pentru titlul categoriei pana dintre Fernandes si Takaya va fi de asemenea una foarte interesanta de urmarit, pentru ca urmeaza sa decida cel mai bun luptator din aceasta categorie care nu concureaza pentru UFC.

Pana acum, DYNAMITE!!2010 arata asa:

Reguli MMA 
DREAM Lupta pentru Titlul categoriei Pana
Bibiano Fernandes vs. Hiroyuki Takaya

DREAM Lupta pentru titlul categoriei Semi-Mijlociei
Marius Zaromskis vs. Kazushi Sakuraba

Satoshi Ishii vs Jerome Le Banner
Sergei Kharitonov  vs Tatsuya Mizuno
Caol Uno vs. Kazuyuki Miyata 
Hayato "Mach" Sakurai vs. Jason High 
Tatsuya Kawajiri vs. Josh Thomson 
Hiroshi Izumi vs. Ikuhisa "Minowaman" Minowa 
Hideo Tokoro vs. Kazushisa Watanabe

Reguli Mixte K-1/MMA
Shinya Aoki vs. Yuichiro "Jienotsu" Nagashima

Reguli K-1
Tetsuya Yamato vs. Akiyo "Wicky" Nishiura 
Gegard Mousasi vs. Kyotaro

Participanti planuiti
Alistair Overeem

 

www.headkicklegend.com


 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA