Natiunea MMA

DREAM il plateste in cele din urma pe Bibiano Fernandez pentru ultima sa lupta
10/09/2010

Guilherme Cruz - www.tatame.com

Campionul categoriei pana a DREAM, Bibiano Fernandez, si-a aparat ultima data centura impotriva lui Joachim Hansen, dar batalia adevarata a inceput imediat dupa lupta propriuzisa. Desi i s-a promis ca va primi banii in maxim 20 de zile dupa incheierea galei, Bibiano a fost nevoit in schimb sa astepte nu mai putin de sase luni. In cele din urma, Fighting and Entertainment Group, compania mama a promotiei DREAM, si-a onorat obligatia financiara pe care o avea fata de luptatorul brazilian, dupa o indelungata "batalie" dusa pe mai multe planuri, inclusiv pe cel mediatic, Bibiano fiind doar unul dintre competitorii care au dezvaluit problememe pe care le au in incasarea sumelor datorate de japonezi.

Intr-un interviu pentru TATAME, posesorul centurii negre in BJJ a povestit despre problema lui cu promotia japoneze, si depsre visul sa de a vedea intr-o zi brazilian jiu jitsu devenind sport olimpic.

Unul dintre lucrurile surprinzatoare pe care el le-a afirmat a fost ca daca DREAM isi inchide portile, ar putea sa nu mai lupte in MMA.

"Am sa fiu foarte sincer: daca intr-o zi nu am sa mai lupt in Japonia, nu am sa mai lupt niciunde altundeva, pentru ca nu sunt interesat."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA