Natiunea MMA

DREAM 17 confirmata oficial pentru 24 septembrie la Saiatama Super Arena
27/07/2011

Principala promotie de MMA din Japonia revine in cele din urma in forta pe scena mare a acestui sport din Tara Soarelui Rasare. Ieri seara, Keiichi Sasahara, producatorul evenimentului, a anuntat gala DREAM 17 pentru 24 septembrie la gigantica Saiatama Super-Arena, o sala care la nevoie poate gazdui 60.000 de persoane.

Evenimentul, care se asteapta sa gazduiasca runda de deschidere a Grand Prixului Categoriei Cocos a DREAM, are doar o singura lupta confirmata in acest moment. Doua generatii de campioni ai Shooto se vor intalni in acea seara, Caol Uno urmand sa dea piept cu "Lion" Takeshi Inoua intr-o confruntare la categoria pana.

Sasahara a mai anunta o modificare importanta pentru organizatia sa, revenirea la formatul clasic al Unified Rules of Mixed Martial Arts, de trei runde a cate cinci minute pentru luptele in care nu este pus in joc titlul, si de cinci runde a cate cinci minute la cele contand pentru centura. Pana acum, DREAM folosea vechea structura a PRIDE Busido, cu o prima runda de 10 minute, urmata de una de 5 pentru confruntarile fara titlul, sau doua de 5 minute pentru cele cu centura pe masa.

Organizatorul a mai lasat sa se inteleaga ca Satoru Kitakoa, fostul campion al Pancrase si Sengoku, isi va face de asemenea debutul promotional la DREAM 17.

DREAM 17 va fi prima gala numerotata a promotiei, si va avea loc la aproape un an de la gala numarul 16, care s-a desfasurat in 25 septembrie 2010 in Nagoya.

Sursa 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA