Natiunea MMA

DREAM.16-Shinya Aoki vs. Marcus Aurelio,"Hellboy" vs. Tokoro Among
05/09/2010

Chris Nelson-www.bloodyelbow.comCu doar 3 saptamani ramase pana la gala din 25 Septembrie,Fighting and Entertainment Group(FEG) a dezvaluit astazi,in cadrul unei conferinte de presa,primele meciuri ale galei DREAM.16 din Tokyo.

Conform zvonurilor, Shinya Aoki(24-5, 1 NC) il va infrunta pe colegul sau din PRIDE,Marcus Aurelio(20-8), intr-un meci fara miza pentru centura categoriei usoare.

Aoki-care a aparut in fata presei sportive intr-un tricou Nick Diaz si i-a infruntat pe "reporterii care i-au adresat intrebari indiscrete si negative"- si-a aparat centura in iulie impotriva lui Tatsuya Kawajiri, revenindu-si dupa cele cinci runde in care a fost batut de campionul Strikeforce,Gilbert Melendez,in Aprilie.

De la lansarea sa in UFC vara trecuta,Aurelio a reusit cateva victorii prin strangulare in gale internationale mai putin cunoscute.El este programat sa participe la Shine Fights-gala care se va desfasura timp de o noapte in cadrul categoriei usoare in data de 10 Septembrie-insa nu este sigur daca acest eveniment se mai va desfasura.DREAM.16 va marca prima lupta a brazilianului in Japonia de la meciul sau in PRIDE, cand l-a strangulat pe Takanori Gomi(pe care Aoki l-a pomenit din greseala in timpul conferintei de presa de astazi).

Cea mai surprinzatoare aparitie, pare a fi a fostului campion Shooto a categoriei pana,"Lion" Takeshi Inoue(18-4) care va lupta impotriva luptatorului olimpic  freestyle Kazuyuki Miyata(9-7).
Acesta va fi primul meci pentru Inoue dupa ce a pierdut titlul in fata lui Hatsu Hioki in mai, aceeasi luna in care Miyata a castigat in urma unei decizii neunanime in fata campionului DEEP la vremea respectiva,Takafumi Otsuka.Miyata nu a pierdut in ultimele 4 meciuri  din aprilie anul trecut,cand a scazut la categoria pana.

Intre timp,fostul pretendent al categoriei usoare Joachim"Hellboy"Hansen(19-10-1) isi continua campania,in cadrul categoriei pana, impotriva lui Hideo Tokoro(26-22-1) in ceea ce pare sa fie un meci care merita sa fie urmarit.Norvegianul a pierdut ultimele trei partide,doua dintre ele fiind de cand a scazut  la categoria pana,impotriva lui Hiroyuki Takaya si Bibiano Fernandes.

In ceea ce il priveste pe campionul renegat la categoriei pana DREAM, organizatorul de evenimente Keiichi Sasahara a spus reporterilor ca atat Fernandes cat si Kevin Randleman, au fost platiti in cele din urma banii datorati pentru meciurile anterioare .Sasahara si-a cerut scuze atat luptatorilor cat si fanilor, dar a facut referinta la seful absent al FEG cand a fost presat sa dea mai multe explicatii.


Sasahara a anuntat, de asemenea, presa ca negocierile cu Sengoku Raiden Tanikawa s-au impotmolit,planurile pentru o eventuala 'DREAM vs SRC' colaborare fiind in stand by.

Un alt meci va fi anuntat pe site-ul oficial DREAM in urmatoarele 24 ore.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA